Aarbakke ser frem til et nytt "sentralnervesystem"

Aarbakke implementerer RamBase

Inge Bright Arbakke ser frem til installeringen av et nytt “sentralnervesystem” som skal sørge for en enklere hverdagsdrift i selskapet.

Mazeppa consultings avdeling på Bryne har fått ansvaret med å implementere det skybaserte forretningssytemet Rambase, samt opplæring av ansatte hos Aarbakke i året som kommer. Systemet er spesielt utviklet for industribedrifter, og er en god fit for Aarbakke som er en markedsleder og totalleverandør innen mekanisk produksjon for det globale olje- og gass industrien.

Aarbakke

Som et av verdens ledende maskineringsfirmaer fortsetter Aarbakke å sikte mot å være de aller beste på det de gjør, og bygger på mange års erfaring, kunnskap og kvalitet. Med røtter tilbake til 1918 fortsetter Aarbakke sin ekspansive vekst, teller over 300 ansatte og omsetter for 1 milliard kroner.

Aarbakke fortsetter å bygge videre på Rogalandsregionens store industriarv, med kunder som leverer og installerer kritiske systemer for oljeindustrien. Dermed er kvalitet, leveringstid, sporbarhet og dokumentasjon nøkkelfaktorer som krever maskiner av topp kvalitet, kontroll av alle prosesser og en høyt kvalifisert arbeidsstyrke.

Implementering

Haaland, som kom inn som salgssjef 1.mars, forteller at konsulentene som installerer systemene har erfaring som operatører og tar med seg denne kompetansen til andre bedrifter. Begge har bakgrunn fra Årdal maskinering og kjenner til det meste. – de har ansvaret for hele prosessen fra A-til Å, og håndterer blant annet all flytting av data over til Rambase, samt opplæring og support ved installeringen sier haaland.

Foto: Jærbladet

Kommunikasjon mellom avdelinger

Aarbakke har lenge vært bevisst på behovet for å fornye sin forretningsløsning, og da Westco Invistering AS kom inn som eiere i fjor høst ble bestemt at tiden var inne. Aarbakke går inn i partnerskapet med høye ambisjoner, og vil benytte hele RamBase-plattformen, med spesielt fokus på den integrerte dokumenthåndteringsmodulen. For Aarbakke passer det bra både tids- og ressursmessig å jobbe med implementering av nytt system og opplæring i året 2021, og de ser frem til en hverdag der tall fra alle avdelinger lett kommuniserer med hverandre.

RamBase sørger for at alle data på tvers av bedriften er lett tilgjengelige og kommuniserer med hverandre og har evne til enkelt å koble seg til andre systemer, via plattformens åpne API-er. 

Gode systemer er en del av automatiseringen og digitaliseringen som pågår i samfunnet. Kort fortalt gir et velfungerende forretningssystem hurtig datafangst, det har sikkerhetsmarkiner og man får data som kan spores i etterkant, sier Haaland.

Feel free to contact us by e-mail or phone for more information.

Call Us: +47 982 45 700
Email: post@mazeppa.no

Mazeppa Consulting

Contact us